Unitor protese

Hos Klinisk Tandtekniker Anette Rytter er vi behjælpelige med alle tandkliniske opgaver, bl.a. Unitor proteser. En Unitor protese er en tandprotese hvor tænderne er fremstillet på en metalbund. Fordelen her er, at protesen er stærk og fylder minimalt i munden, samt er en virkelig god løsning hvis man i forvejen har flere sunde og stærke naturlige tænder.

I vores moderne klinik i Søborg er vi behjælpelige med at finde lige præcis den løsning der passer til dig. En tandbehandling er individuel og derfor råder og vejleder vi ud fra hver enkelt patients behov og muligheder. Ved behandling hos os, lægger vi stor vægt på at man igennem hele processen får en god og så behagelig oplevelse som mulig. Derfor gør vi brug af de nyeste teknologier og de bedste behandlinger der er at finde på markedet.

Indledende møde ifm. unitor protese

Det første besøg hos os er helt gratis og uforpligtende og formålet er her at få undersøgt og klarlagt dine muligheder omkring tandbehandling, så du selv kan træffe beslutning om hvad der efterfølgende skal ske. Her vil du blive rådgivet og vejledt ud fra vores kyndige ekspertise, så du har styr på både fordele og ulemper ved de forskellige løsnings muligheder. Som en ekstra service tilbyder vi også et hjemmebesøg til de patienter der har svært ved at besøge vores klinik, pga. gangbesvær eller lignende.

Dermed kan vi undersøge og efterfølgende råde og vejlede inden for hjemmets trygge rammer, inden der træffes beslutning om hvad den efterfølgende tandbehandling skal indebære.

Vi oplever tit meget positiv respons fra vores patienter, der både kommer fra lokalområdet, Københavns området samt resten af landet, for at gøre brug af den gode service vi leverer, som en af de førende tandklinikker her i landet.

Unitor-proteser

Unitor-protese eller stålunitor-protese, som den også kaldes, er den type del-protese, vi oftest anvender. Disse tandproteser kan laves meget små og stærke, da "skelettet" er i stål. Desuden sidder de godt fast, fordi bøjlerne er støbt til tænderne efter aftrykket og derfor er meget skånsomme mod de naturlige resttænder. Denne protesetype kan også udvides med flere tænder - hvis man skulle miste flere.