Tilskud til gebis, proteser og implantater

Som et af landets førende tandklinikker hjælper vi gerne hvad angår den finansielle del af behandlingsprocessen, ved at udfylde og ansøge forskellige tilskudsordninger på vegne af vores patienter. Dette gør sig gældende for tilskud til både gebis, implantater, proteser, tandprotese osv.

Det er vigtigt for os at hele behandlingsprocessen er så behagelig for vores patienter som muligt og derfor hjælper vi også gerne med den finansielle del af processen også.

Det er vigtigt for os at man efter hver behandling, går fra vores klinik med en god oplevelse og at man hele vejen igennem har følt sig i trygge hænder i alle aspekter af processen. Derfor gør vi brug af den nyeste teknologi og de aller bedste behandlingsformer i et optimalt hygiejnisk miljø.

Derudover er de første besøg hos os både gratis og uforpligtende og med det formål at rådgive og vejlede omkring muligheder og løsninger på den fremadrettede tandbehandling. Derved kan man gå fra klinikken på et oplyst grundlag, og efterfølgende funderer over hvad man føler er den bedste løsning i det videre forløb.

Rådgivning i hjemmet

Som en ekstra service tilbyder vi også et hjemmebesøg til de patienter der har svært ved at besøge vores klinik, pga. gangbesvær eller lignende. Dermed kan vi undersøge og efterfølgende råde og vejlede inden for hjemmets trygge rammer, inden der træffes beslutning om hvad den efterfølgende tandbehandling skal indebære.

Vi oplever tit meget positiv respons fra vores patienter, der både kommer fra lokalområdet, Københavns området samt resten af landet, for at gøre brug af den gode service vi leverer, som en af de førende tandklinikker her i landet.