Tandproteser

Hos Klinisk Tandtekniker Anette Rytter formår vi at lave tandproteser af høj kvalitet, med en service der indebærer en behagelige behandlingsproces, til både dem der lider af tandlægeskræk og dem der ikke gør.

Sammen med vores patienter råder og vejleder vi ud fra vores kyndige ekspertise, så man har mulighed at træffe beslutning omkring sit behandlingsforløb på en vel oplyst baggrund efter det første besøg, som er gratis og uforpligtende.

De forskellige proteser til tænder

Tandproteser og proteser til tænder, fås i mange afskygninger og kan bestå af både helproteser, dækproteser, delproteser og implantatproteser. Hver især har de deres fordele og ulemper og vi formår at afdække hvad der passer bedst til lige netop dine behov og muligheder.

I vores arbejde lægger vi meget vægt på at hele behandlingsforløbet skal være så behageligt som muligt og af en høj kvalitetsmæssig standard hver gang. Derfor gør vi brug af den nyeste teknologi og de bedste behandlingsformer i vores klinik i Søborg, hvor man vil opleve de mest optimale hygiejniske forhold hver gang, og hver evige eneste gang.

Service af tandproteser

For at servicere vores patienter yderligere, foretager vi også hjemmebesøg for de af vores patienter, for hvem det kan være svært at besøge vores klinik i Søborg, pga. fx gangbesvær eller lignende. Derudover er vi også behjælpelige med de finansielle aspekter af behandlingen hos os, i form af hjælp med ansøgning til tilskudsordninger.

Vi oplever tit meget positiv respons fra vores patienter, der både kommer fra lokalområdet, Københavns området samt resten af landet, for at gøre brug af den gode service vi leverer, som en af de førende tandklinikker her i landet.

Helproteser

En helprotese erstatter hele tandsættet - løsningen fås til enten over- eller undermunden eller til begge dele.

Naturligt indfarvede tandproteser

Tænder og tandkød er her formet og indfarvet fuldstændig som naturlige tænder og tandkød, så du undgår, at de kommer til at se ”kunstige” ud. Med den nyeste teknologi kan vi på klinikken i Søborg fremstille tandproteser, der er lige så naturlige som dine egne tænder, så ingen kan se, at enkle tænder eller en hel kæbe er erstattet med en tandprotese.

 

Blød basis

Bruges især i helproteser til undermunden, hvor kæben er svundet så meget, at der ved brug af almindelig protese vil være kroniske smerter eller irritation af gummerne. Basis indstøbes i protesen som en blød gummibund, der er skånsom ved slimhinden og derfor giver væsentligt mindre gener. Blødbasis kan også indstøbes i allerede eksisterende tandproteser. På billedet kan du se, hvordan den bløde bund kan give efter, når man trykker på den med tommefingeren.