Tandprotese med tryklås

Tandproteser med tryklås er en særdeles god løsning for de patienter der har mistet alle deres tænder og hvor deres kæbe har svært ved at fastholde en protese. Her isættes kunstige tandrødder i kæben, som selve tandproteserne ”knappes” fast på ved hjælp af en ”tryklås ” der er monteret på de tilsvarende proteser.

Ofte er tilbagemeldingen på en tandprotese med tryklås meget positiv, da det føles som at få sine egen naturlige tænder igen. Rent kosmetisk og funktionsmæssigt, minder det også om de forhenværende naturlige tænder.

I vores klinik i Søborg udfører vi alt fra tandrensning til de nævnte tandproteser med tryklås.

Individuelle tryklåsprotese behandlinger

Vi har stor erfaring med at gøre hele behandlingsprocessen så behagelig som mulig for vores patienter, så man går herfra med en god oplevelse og en behandling der afspejler den kvalitet vi udfører i vores arbejde. Dette sker i vores moderne klinik, hvor vi gør brug af den nyeste teknologi og de bedste behandlingsformer der findes inden for vores fag.

Alle tandbehandlinger er individuelle, men kvaliteten og de mest optimale hygiejniske forhold er noget af det der går igen, ved hvert besøg og hos hver patient. Som en ekstra service, tilbyder vi også de af vores patienter der har svært ved at besøge os pga. gangbesvær etc., at komme til dem så de har mulighed for at blive undersøgt, rådet og vejledt hjemmefra.