Tandimplantat

Ved påsætning af tandimplantater, kan man erstatte de naturlige tænder, så man opnår et bedre kosmetisk udseende, samt en fuld funktion af tænderne. Det er en løsning der med fordel kan benyttes frem for proteser, da man slipper for bøjle og frygt for at disse løsner sig. Hos Klinisk Tandtekniker Anette Rytter er vi en af landets førende tandklinikker, der giver den mest enkle og kompetente rådgivning samt behandling som muligt. Vi lægger stor vægt på at hele processen skal være så behagelig som mulig – også for dem med tandlægeskræk – hvad end det drejer sig om en simpel tandrensning, eller påsætning af tandimplantater.

Derfor oplever vi også tit at vores patienter kommer både fra København og resten af landet, for at gøre brug af vores gode service og rådgivning.

På vores moderne klinik i Søborg gør vi brug af den nyeste teknologi, til fordel for vores patienter, samt de bedste behandlingsformer under optimale hygiejniske forhold. Vores personale er altid med på noderne og tager den nødvendige efteruddannelse inden for faget, så vi kan blive ved med at opretholde vores høje standard af behandlinger og den store tilfredshed vi modtager i vores patienters tilbagemelding.

Uforpligtende første møde i forbindelse med tandimplantat

Det første besøg hos os er helt gratis og uforpligtende og formålet er her at få undersøgt og klarlagt dine muligheder omkring tandbehandling, så du selv kan træffe beslutning om hvad der efterfølgende skal ske. Her vil du blive rådgivet og vejledt ud fra vores kyndige ekspertise, så du har styr på både fordele og ulemper ved de forskellige løsnings muligheder.

Vi har også mulighed for at hjælpe omkring ansøgninger ved tilskudsordninger, til finansiering af din behandling her hos os.

Tandimplantat proteser

Disse tryklåsproteser bruges ofte, hvis man har mistet alle sine tænder, og kæberne har det svært med at fastholde protesen. Denne form for tandproteser "knappes" fast på kunstige rødder, som er sat ned i kæben og forsynet med en "tryklås", der klikker sammen med en tilsvarende tryklås monteret på protesen. Mange synes, at ”det er som at få sine egne tænder tilbage” pga. den fastsiddende protese som man kan tale og tygge med.