Implantater til tænder

Klinisk Tandtekniker Anette Rytter er en af landets førende tandklinikker. Her får man en god og kompetent rådgivning, med vægt på en så behagelig behandling som muligt. Vores store erfaring er med til at sikre at hele behandlingsprocessen bliver så enkel og positiv som muligt. Tandbehandlinger er individuelle og derfor rådgiver vi også ud fra hver enkelt situation.

Fx kan vi rådgive og vejlede omkring implantater af tænder, der er med til at sikre et godt kosmetisk udseende, ved erstatning af de naturlige tænder.

Et implantat er en fremstillet og kunstig tandrod, der indsættes i kæbeknoglen. Efterfølgende påsættes en krone, som erstatning for den naturlige tand og efterfølgende har man en hel intakt tandrække.

Implantaters fordel, frem for fx delproteser, er at man slipper for bøjle ved påsætning og dermed opnår et mere naturligt udseende, uden frygt for en bøjle der løsner sig eller lignende.

Nyeste implantat teknologi

Hos Klinisk Tandtekniker Anette Rytter benytter vi den nyeste teknologi og de bedste behandlingsformer under hele processen, for at sikre vores patienter den bedste mulige og behagelig oplevelse. Og dette gør sig gældende ved alt fra tandrensning til påsætning af implantater.

For at servicere vores patienter på bedste mulig vis, tilbyder vi også hjemmebesøg for dem der er gangbesværet, eller af anden årsag ikke har mulighed for at besøge vores dejlige klinik i Søborg, og hjælper ydermere gerne med hensyn til ansøgninger ved tilskudsordninger.

Implantat-proteser

Disse tandimplantant proteser bruges ofte, hvis man har mistet alle sine tænder, og kæberne har det svært med at fastholde protesen. Denne form for tandproteser "knappes" fast på kunstige rødder, som er sat ned i kæben og forsynet med en "tryklås", der klikker sammen med en tilsvarende tryklås monteret på protesen. Mange synes, at ”det er som at få sine egne tænder tilbage” pga. den fastsiddende protese som man kan tale og tygge med.