Delproteser

Hos Klinisk Tandtekniker Anette Rytter i Søborg tilbyder vi en individuel tandbehandling hvor vi finder den rette løsning til lige netop dit behov. Bl.a. tilbyder vi en behandling med delprotese med 2 års garanti, som er en løsning til dig der skal have erstattet dele af tandsættet. Delprotesen holdes som regel fast ved hjælp af en bøjle på de naturlige tænder, og sikrer dig en fuldt ud god tyggefunktion. Der findes en varieret udgave af delproteser alt efter behov og de tre typiske er:

Unitor delprotese: Denne er et oplagt valg hvis man har flere sunde og stærke tænder i munden. På protesen er tænderne fremstillet på en metalbund og har den fordel at den er stærk og ikke fylder særlig meget.

Akryl delprotese: Denne protese har også en god tyggefunktion, men er knap så stærk og fylder temmelig meget i munden og derfor bruges den ofte som en midlertidig løsning.

Tryklås delprotese: dette er en protese der er fæstnet på minimum to tandrødder, hvorpå der er monteret tryklåse.

Delproteser

Delproteser erstatter dele af tandsættet og fås enten som partiel- eller unitor-proteser. Partiel eller overgangsprotese bruges hvis de tænder, der er tilbage, er meget svage eller kun har en kort levetid. Løsningen fungerer hermed som en overgang til en senere helprotese.